Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

Značaj pijaca za prehrambenu sigurnost građana

Beograd, 05.06.2024

Udruženje za komunalne delatnosti Privredne komore Srbije je 4. i 5. juna tekuće godine u hotelu  „Metropol" u Beogradu organizovalo Regionalnu konferenciju pod nazivom „Public Utilities For All - RENEW", prvi događaj ovog formata za oblast komunalnih delatnosti.

Pored tema od značaja za komunalne delatnosti u celini, tokom konferencije su održani i posebni paneli i tematske rasprave posvećeni pojedinačnim delatnostima. O komunalnoj delatnosti upravljanja pijacama na konferenciji se razgovaralo u okviru panel rasprave pod nazivom „Značaj pijaca za prehrambenu sigurnost građana".

Gosti rasprave bili su prof. dr Tatjana Brankov, vanredni profesor Ekonomskog fakulteta u Subotici Univerziteta u Novom Sadu i predsednica Društva agrarnih ekonomista Srbije, dr sci. Miljenko Ernoić, sekretar Udruge hrvatskih tržnica i Goran Đorđević, direktor JKP „Tržnica" Niš i potpredsednik Upravnog odbora Poslovnog udruženja „Pijace Srbije". U ime Poslovnog udruženja „Pijace Srbije", kao jednog od partnera konferencije, moderator rasprave je bio Savo Duvnjak, izvršni direktor ove asocijacije.

Povratak...